Dr Kriston Renata dermatolog, kozmetolog

Kome preporučujete Aloe Via liniju proizvoda?

Danas, nažalost, nije neobičajna kozmetika nije pošteđena od hemijskih materija koje mogu biti rizične na zdravlje ljudi. Od srca preporučujem Aloa Via proizvode svima koji svesno pokušavaju smanjiti hemijske uticaje, koji štete čovekovom zdravlju, a koji potiču od standardnih kozmetičkih preparata i svima onima koji traže zdravo i sigurno rešenje za svakodnevnu negu cele porodice. Posebno je važno da deca imaju što je moguće manje kontakta sa hemijskim materijama, a za to rešenje nudi proizvodna linija Aloe Via. Sada i mi koristimo Aloe Via proizvode u našoj porodici.

Zašto je važna upotreba bezbedne i zdrave kozmetike?

Naša koža je naš najveći organ i predstavlja prvu odbranu tela jer je stalno izloženo spoljašnjim uticajima. Naš organizam će zahvaliti ukoliko se uzdržavamo od korišćenja veštačke kozmetike i umesto njih koristimo zdravu kozmetiku. Na ovakav način možemo sprečiti ulazak nepoželjnih supstanci u naše pore, potkožno tkivo, cirkulacioni sistem, gde mogu da dosegnu bilo koju tačku u našem telu i da izazovu bolesti.
U svim proizvodima Aloe Via nema opasnih parabena i minerala.

Zašto je linija proizvoda Aloe Via sigurna za celu porodicu?

Efektivnost proizvoda Aloe Via, umesto veštačkih hemikalija, zahvaljujući aloe vera gelu i ekstraktima bio lekovitih biljaka, nežno ali snažno neguju kožu. Svi Aloe Via preparati se proizvode u Nemačkoj po najvićim, strogim standardima kvaliteta koji garantuje siguran krajnji rezultat koji kontroliše prestižni nezavisni institut Dermatest.

Okom dermatologa, kakav uticaj, po Vašem mišljenju, ima aloe vera?

Liste pozitivnih efekata aloe vere popunjavaju kompletne stranice knjiga, a istraživanja o tome daleko nisu završena. Danas znamo da su naši preci aloe veru proglasili za “čudotvornom” biljkom koja ima moć zahvaljujući sinergiji više od 150 korisnih aktivnih supstanci i na takav način pruža prirodno rešenje za mnoge kožne probleme. Međutim, ovi efekti postoje samo ukoliko se preparati proizvode od odgovarajućih sirovina i zbog toga izbegavam one preparate koji ne poseduju sertifikat kvaliteta. LR i sa ove tačke gledišta nudi pouzdano i sigurno rešenje. Sa druge strane, na osnovu mog profesionalnog mišljenja, jedinstvenu efikasnost proizvodima Aloe Via daje aloe vera gel i druga kombinacija biljnog bio ekstrakta.

Koji Aloe Via proizvod preporučujete prvenstveno?

Većina kozmetičkih preparata sadrži veštačke materije koji su, za svesne korisnike koji brinu o svom zdravlju, vredni izbegavanja. Dugoročno gledajući, zamena pojedine kozmetike i upotreba Aloe Via proizvoda značajno smanjuje uticaj hemijskog opterećenja, a pozitivan efekat se može dodatno povećati upotrebom sigurne LR kozmetike svih kategorija. Što je veći procenat zamene standardne kozmetike na sigurne proizvode, manji je i rizik. Onaj ko obraća pažnju na zdrav način života, ne može ignorisati ni svoju kozmetiku.

Aloe Via proizvodi

TurboKid jacanje imuniteta